Termeni si conditii 2019-11-12T19:24:07+00:00

1. Termeni si conditii

SC Sastreria SRL, str Principala, nr 67, Masca, cod postal 407323, Jud. Cluj, Romania, capital social 200 lei, adresa de mail contact@iuliasasu.ro, este proprietarul marcii “IULIA SASU” (denumit in continuare “Iulia sasu” sau “noi”) si al magazinului online www.iuliasasu.ro (denumit in continuare “site”).
Toate comenzile plasate de Dumneavoastra in magazinul online sunt subiect al termenilor si conditiilor definiti mai jos, in forma in care sunt publicati pe acest site la momentul plasarii comenzii.

2. Copyright si folosirea marcii

Sastreria SRL este proprietarul site-ului WWW.IULIASASU.RO si al continutului acestuia. Aceasta include, dar nu se limiteaza la texte, imagini, design si format. Materialele prezentate pe WWW.IULIASASU.RO  sunt protejate de copyright.

Nu puteti modifica, copia, distribui, reproduce, publica, obtine licente, exploata commercial, crea derivate din piesele expuse, transfera sau vinde nicio parte din continutul site-ului, programului, produselor sau serviciilor prezentate pe acest site.

WWW.IULIASASU.RO este un magazin de desfacere “en-detail” (comertul cu amanuntul). Produsele comercializate in acest magazin sunt destinate consumului, iar revanzarea acestora este strict interzisa (conform Codului Fiscal). Nu puteti folosi acest site sau parte din continutul sau in niciun scop commercial, nici pentru obtinerea vreunui venit de tip publicitate.

Pentru a raporta o incalcare a acestor drepturi, va rugam sa ne contactati la contact@iuliasasu.ro .

3. Informatii importante

 • Produsele de pe www.iuliasasu.ro sunt prezentate sub forma unor fotografii digitale care descriu produsele oferite spre vanzare. Diferentele mici intre fotografii si produsul primit nu sunt considerate defect.
 • Unele produse prezentate pe www.iuliasasu.ro pot sa nu fie disponibile in anumite perioade. Preturile pot sa sufere modificari in functie de momentul plasarii comenzii. Toate preturile sunt listate in RON si in EUR si includ TVA. In cazul in care nu se mentioneaza altfel, produsele sunt livrate gratuit. Platile online cu cardul se efectueaza in RON sau EUR. Acest lucru este specificat in check-out, in momentul finalizarii comenzii, pe site-ul securizat al procesatorului de plati online MobilePay http://www.mobilpay.ro/public/. Preturile in RON sunt valabile pentru plati in RON si livrari pe teritoriul Romaniei. Preturile in EUR sunt valabile pentru plati in EUR si livrari in tarile specificate pe site, in afara teritoriului Romaniei.Ne rezervam dreptul sa nu oferim optiunea de livrare gratuita pentru tarile care nu sunt listate in lista tarilor cu livrare gratuita in checkout.
 • WWW.IULIASASU.RO este indreptatit sa efectueze livrari partiale.
 • Cupoanele de discount si cupoanele de cadou au o valabilitate de 6 luni de la data achizitionarii si nu pot fi returnate sau rambursate.

4. Livrari si modalitati de livrare

 • Livrarile internationale sunt effectuate prin intermediul mai multor curieri. Riscul transportului este asumat de WWW.IULIASASU.RO.
 • Taxa de livrare este mentionata la finalizarea comenzii.
 • Taxa de livrare prin curier in Romania este zero daca valoarea comenzii depaseste 500 RON. Iulia Sasu nu livreaza in Romania prin intermediul Postei Romane. Livrarea se va face prin urmatorii curieri; Cargus si Fan Courier.
 • Pentru livrarea catre alte tari, care nu sunt specificate in lista de tari in checkout (bifa pentru “other countries”) se va trimite un email catre contact@iuliasasu.ro pentru a primi informatii despre costul si termenul de livrare. Clientul va suporta costul livrarii.
 • Termenul de livrare este mentionat in numar de zile lucratoare si este specificat pentru fiecare produs, pe site. Numaratoarea incepe a doua zi lucratoare dupa confirmarea comenzii (in cazul comenzilor cu plata ramburs sau prin ordin de plata) sau a doua zi lucratoare dupa plasarea comenzii in cazul comenzilor valide cu plata cu cardul. In checkout, este specificata termenul maxim estimat pentu sosirea coletului la client. Clientul va accepta comanda in cazul in care aceasta ajunge la inainte de termenul maxim specificat. 

5. Modalitati de plata

Metodele de plata pentru comenzile plasate pe site-ul Iuliasasu.ro sunt; plata online cu cardul, plata ramburs, plata prin transfer bancar, plata cu vouchere cadou sau plata partial cu vouchere de discount. Platile cu cardul vor fi facute in RON prin intermediul NETOPIA mobilPay (http://www.mobilpay.ro/public/).  

Plata ramburs este valabila doar pentru Romania si se va face doar in RON.

6. Dreptul de proprietate

Dreptul de proprietate asupra fiecaruia si a tuturor produselor livrate ramane la WWW.IULIASASU.RO pana in momentul in care pretul produselor intra in contul WWW.IULIASASU.RO

7. Contract

 • In momentul plasarii comenzii in magazinul online Iulia Sasu si agrearea termenilor si conditiilor, acestia intra in vigoare. Comanda se considera plasata in momentul in care ati introdus toate informatiile cerute in sistemul de checkout si ati trimis comanda.
 • WWW.IULIASASU.RO isi rezerva dreptul de a refuza o comanda plasata fara a oferi explicatii. Motivele pentru refuzarea unei comenzi pot fi bazate pe suspiciunea ca respectivele produse comandate urmeaza sa fie revandute, pe un istoric al comenzilor provenite de la utilizatorul respectiv sau din zona respectiva. In caz de refuz al unei comenzi, persoana care a plasat comanda va fi informata in scris si i se vor returna banii in cont, in cazul in care aceasta a afectuat deja plata.

8. Varianta printata a contractului

WWW.IULIASASU.RO salveaza informatiile introduse in sistemul de checkout. Daca doriti o copie printata a comenzii plasate de dumneavoastra, va rugam sa printati e-mailul de confirmare primit. Acesta contine toate informatiile necesare.

9. Date de contact

Pentru orice intrebari despre comanda dumneavoastra sau pentru plangeri, va rugam sa ne contactati la contact@iuliasasu.ro

10. Garantii

 • Toate produsele comercializate pe magazinul online Iulia Sasu sunt produse noi si provin din surse autorizate. Inainte de livrare, toate produsele sunt atent examinate inainte de livrare pentru ca dumneavoastra sa le primiti in cele mai bune conditii. In situatia in care sesizati o neconformitate datorata unui defect de productie, vom inlocui produsul gratuit.
 • Toate produsele comercializate in magazinul online Iulia Sasu au o garantie de 30 de zile calendaristice. Garantia este valabila doar daca produsele au fost folosite pentru scopul pentru care au fost prevazute, daca nu au defecte vizibile datorate purtarii sau uzurii neadecvate si care sunt insotite de factura emisa de Sastreria SRL primita odata cu produsul. In lipsa unui certificat de garantie, factura este considerata document de garantie.
 • Garantia legala de confirmitate. Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de confirmitate care reprezinta perioada legala de 12 luni in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

11. Instructiuni de returnare

Dreptul de a returna:

Clientii au dreptul de a returna produsul achizitionat/ produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de 14 zile calendaristice incepe in momentul in care s-a facut receptia produsului / produselor. Clientii vor suporta costul si riscul aferent transportului produsului/produselor returnate. Returnare produsului achizitionat se va face catre Iulia Sasu, Bvd. 21 Decembrie 1989, nr 146, Cluj-Napoca, Romania.

Efectele unui retur:

In cazul unui retur, suma incasata de Iulia Sasu aferenta produsului / produselor trebuie returnata de catre client. Iulia Sasu nu va returna costul transportului, in cazul in care clientul alege o varianta de transport contract cost. In eventualitatea in care produsele au fost deteriorate ca urmare a uzurii (a folosirii produsului mai mult decat o simpla proba) produsul nu poate fi returnat.

Cererea de retur trebuie facuta in termen de maxim 10 zile calendaristice de la data primirii produselor da catre client.

Va rugam sa tineti cont ca putem opera retururi doar din tara catre care a fost facuta livrarea. De exemplu, daca livrarea a fost facuta catre Anglia, acceptam retul acelui produs doar din Anglia.

In cazul unui retur, vom efectua plata in contul din care am incasat suma aferenta produsului returnat. Daca este vorba despre un retur cu plata ramburs, clientul va indica un cont bancar in care sa se efectueze plata. Nu acoperim piederile de curs valutar. Platile se vor face in EUR sau in RON, in functie de moneda in care a fost facuta plata initiala.

De la data la care s-au indeplinit toate conditiile de retur si produsul a ajuns la WWW.IULIASASU.RO si a fost verificat, plata produsului/produselor returnate se va face in maximul 5 zile lucratoare.

Daca aveti intrebari despre conditiile de a returna un produs, va rugam sa ne contactati la contact@iuliasasu.ro sau +4 0731 895 379.

Daca intampinati dificultati cu returul dumneavoastre care nu pot fi rezolvate prin internadiul emailului sau telfonului de mai sus, va rugam sa luati legatura pentru o conciliere gratuita cu noi la adresa de mail ateliersasu@gmail.com sau contact@iuliasasu.ro.

12. Politica de confidentialitate

Operatorul de date cu caracter personal:

SC Sastreria SRL, str Principala, nr 67, Masca, cod postal 407323, Jud. Cluj, Romania, nr. Ordine Reg. Comertului J12/2225/2014, CUI 33407834, detinatorul brandului Iulia Sasu.

Ce informatii colectam si in cel fel?

 • Informatii pe care ni le furnizati in momentul in care va inregistrati ca Utilizator pe iuliasasu.ro . Vom folosi aceste date pentru a va indentifica ca si Utilizator si pentru a va oferi acces la diferite produse si servicii de care beneficiati in calitate de Utilizator. In cazul in care doriti sa va anulati contul de Utilizator o puteti face printr-un email la contact@iuliasasu.ro .
 • Informatii necesare livrarii comenzilor dumneavoastra. In functie de informatiile necesare, acestea pot include nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de email, imagini sau informatii financiare (inclusiv datele de card, care sunt folosite exclusiv de catre procesatorul nostru de plati, Netopia Payments SRL). Va vom folosi datele strict in urmatoarele scopuri:
  •  pentru a va informa via email/telefon/sms despre statusul comenzii dumneavoastra;
  • in scopul facturarii si pentru a va pune la dispozitie facturi/chitante/bonuri fiscale. Mentionam ca datele necesare facturarii (nume, prenume, adresa) sunt transmise catre terti, respectiv catre furnizorul de servicii contabile CAMI CONT SRL; 
  • pentru livrarea comenzii dumneavoastra. Datele dumneavoastra (nume, prenume, adresa, numar telefon) sunt transmise catre furnizorul de servicii logistice, Fan Courier Express SRL;
  • gestionarea posibilelor retururi.
 • Informatii colectate de catre departamentul de IT. De fiecare data cand navighezi pe bandofcreators.com, anumite informatii pot fi stocate, cum ar fi:
  • Cookies. Utilizam cookie-uri si dispozitive similare pentru a va facilita navigarea pe http://iuliasasu.ro/, pentru a sti cum interactionati cu noi si pentru a va putea afisa reclame pe baza obiceiurilor dumneavoastra de navigare. Nu stocam informatii personale sensibile, cum ar fi adrese, parole, date bancare in cookie-urile pe care le folosim. Puteti restrictiona, bloca sau sterge cookie-urile de pe iuliasasu.ro oricand, modificand configuratia browser-ului dumneavoastra. Daca accesati iuliasasu.ro, va informam ca vom prelucra datele dumneavoastra de navigare in scopuri analitice si statistice, adica pentru intelegerea modului in care utilizatorii interactioneaza cu iuliasasu.com. De asemenea, uneori realizam sondaje care vizeaza cunoasterea gradului de satisfactie a clientilor si utilizatorilor nostri.
  •  Informatii preluate de la device-ul utilizat pentru accesarea iuliasasu.ro. Informatiile pot fi diferite in functie de tipul de device folosit (laptop, tableta sau telefon) si de setarile acestuia, dar va cuprinde cu siguranta informatii legate de adresa IP, browserul folosit, furnizorul de telefonie si paginile accesate in site.
 • Informatii colectate in scopuri de marketing si publicitate. Din momentul in care v-ati abonat la newsletterul nostru sau ati facut o achizitie pe http://iuliasasu.ro/, vom folosi informatiile dumneavoastra (nume, prenume, adresa de email) pentru a va trimite ocazional prin email informatii legate de noile colectii, oferte si evenimentele organizate. Va puteti dezabona oricand accesand butonul “Unsubscribe” care se regaseste in fiecare email pe care il primiti. 
 •  Informatii provenite din alte surse. Putem primi informatii despre dumneavoastra din terte surse cum ar fi Facebok sau Google. Tipul de informatie obtinuta depinde de setarile dumneavoastra pe site-ul respectiv si in aceste cazuri se va aplica politica lor de confidentialitate.
 • Informatii colectate in magazin. Atunci cand vizitati magazinul Iulia Sasu exista posibilitatea sa furnizati informatii despre dumneavoastra prin urmatoarele moduri: 
  • atunci cand faceti achizitii cu cardul
  • atunci cand completati un chestionar
  • atunci cand furnizati adresa dumneavoastra de email pentru abonarea la newsletter
  • atunci cand ne oferiti feedback sau interactionati cu noi in magazin.

Securitatea datelor dumneavoastra:

Pastrarea datelor dumneavoastra in siguranta este foarte importanta pentru noi. Tocmai de aceea luam o serie de masuri pentru protejarea acestora:

 • iti solicitam un unsername si o parola unice pentru a te loga in contul tau- nu stocam informatiile legate de datele tale bancare
 •  monitorizam periodic serverele IT pentru a evita posibile fraude. Cu toate acestea, transmiterea informatiilor pe internet nu este 100% sigura. Nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastra personale care au fost transmise pe site-ul nostru, iar decizia transmiterii acestora va apartine in totalitate.

Vom procesa datele dumneavoastra atata timp cat aveti un cont activ pe iuliasasu.ro, o comanda in desfasurare, sunteti abonat la newsletter.

Drepturile dumneavoastra

Confidentialitatea datelor dumneavoastra:

Ne angajam sa respectam confidentialitatea datelor dvs. personale si sa garantam exercitarea drepturilor dumneavoastra. Indiferent de modul in care va prelucram datele, aveti urmatoarele drepturi:

 •  Sa ne cereti sa rectificam datele pe care le avem deja;
 •  Sa cereti accesul la datele dumneavoastra personale, aflate in posesia noastra;
 •  Sa solicitati stergerea datelor dumneavoatra;
 •  Sa solicitati limitarea prelucrarii datelor dumneavoastra.

Daca ne-ati dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in orice scop, aveti, de asemenea, dreptul sa il retrageti in orice moment.Pe de alta parte, atunci cand prelucrarea datelor se intemeiaza pe interesul nostru legitim, veti avea, de asemenea, dreptul de a va opune prelucrarii datelor.

In cele din urma, va informam despre dreptul dvs. de a depune o plangere la autoritatea competenta de control al protectiei datelor, in special catre:Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, web-site-ul: www.dataprotection.ro

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Iulia Sasu, conform celor descrise in prezentul document;
 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Iulia Sasu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
 • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
 • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
 • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
 • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, Iulia Sasu sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care :

 • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
 • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
 • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
 • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
 • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Iulia Sasu catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
 • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

13. Legea aplicabila

Se aplica legea romana. 

In cazul in care una sau mai multe articole sunt invalide, validitatea celorlalte articole nu este afectata.

Actualizat la: 12.11.2019