Colectii 2021-04-18T20:11:08+00:00

Colectia Pixel


Pixeli” by Iulia Sasu: Putere și delicatețe Colecția „Pixeli” întruchipează perfecțiunea femeii contemporane. Hainele semnate de Iulia Sasu sub acest titlu vor să exprime echilibrul dintre carieră și timpul liber, adaptarea fără echivoc la actualitatea cotidiană, egalitatea cu partenerul de sex opus. Femeia, jumătate a sistemului, se incadrează cu succes în prim-planul social. Îmbrăcămintea din colecția „Pixeli” este adresată femeilor puternice, sigure pe ele, care își permit o doză de nonconformism. Le definește avangarda, iar ele definesc, la rândul lor, avangarda! Iulia Sasu a optat pentru nonculorile alb și negru, finisate în tăieturi simple, dar masive, sparte de detalii originale. Materialele de bază ale colecției sunt bumbac elestic, vâscoze și tul. Franjuri, aplicatii geometrice și paiete subtile estompează forța croielilor și punctează feminitatea și delicatețea celei care poarta hainele create în Atelier Iulia Sasu.

Colectia Mirrors


Mirror este despre un personaj complex, direct si liber. Nu are nevoie de artificii pentru a exprima ce il reprezinta. Forme si elemente geometrice, albe, negre, simple, minimaliste texturi diferite, conplementare, contrastante se regasesc in colectia Mirror. Produsele sunt o oglindire a sinelui construite ca o dubla entitate și oglindire a produsului si tiparului in el insusi.

Colectia HOMe


Pentru tine ce inseamna 🖤 #acasa? Inspirata de capacitatea formidabila prin care cu totii ne-am adaptat activitatea in ultimul an si de faptul ca apartamentul sau casa in care locuim ne-a devenit si birou si restaurant si loc de relaxare, am prioritizat putin o dorinta pe care v-am mai prezentat-o: proiectul  IuliaSasu HOMe. In imagini sunt produsele din prima colectie: seturi de cate 3 perne deco. Pot fi reproduse la comanda in serie limitata la 10 comenzi. Pot fi achizitionate si individual.