Bridal Pixel 2017 2017-11-14T22:47:59+00:00

Bridal Pixel 2018

 

Propunerea Atelierului de creatie Iulia Sasu pentru anul 2018 in materie de rochii de mirese mixeaza 2 principii tare dragi echipei noastre. Acestea sunt minimalismul si pragmatismul. Colectia cuprinde 10 piese, pe care abia asteptam sa le prezentam publicului larg.

Ideea de a introduce elemente din colectia pret-a- porter „Pixel” in primul Bridal Collection by Iulia Sasu (prima noastra colectie oficiala de rochii de mirese) a fost generata de dorintele clientelor noastre. Cu alte cuvinte, inca dinainte de a incepe lucrul la cele 10 rochii care urmeaza sa fie lansate, au existat mirese care au comandat rochii personalizate, cu detalii #Pixel.

Si pentru ca am ramas datori cu explicatia minimalismului si pragmatismului….
Rochii de mireasa minimaliste. Pentru ca Iulia Sasu se ghideaza deseori pe principiul „less is more”, am gandit rochiile de mireasa ca pe o continuare a personalitatii viitoarei mirese. Noi ne dorim ca rochia sa ramana doar accesoriul care pune in evidenta romantismul si stralucirea diafana a fiecarei femei care o imbraca in, da, vom folosi acel cliseu – „cea mai importanta zi din viata ei”. Rochii de mireasa pragmatice. Fortam putin termenul si il depersonificam.

Ne-am droit sa raspundem femeii moderne, care vrea mai mult decat rochia perfecta pentru ea, pe care, dupa nunta, sa o puna intr-o husa si sa ajunga intr-un colt de sifonier. Sau pe care sa o vanda. Orice rochie de mireasa BridalPixel Collection poate fi reinterpretata intr-o tinuta care sa poate fi purtata ulterior. Avem incredere in imaginatia, indrazneala si capacitatea artistica a fiecarei femei care poarta Iulia Sasu. Aceasta femeie va stii ce ajustari sa faca si sa pastreze si reinterpreteze emotia pe care a purtat-o in acea zi. Din nou si din
nou.

Rochia de mireasa din Bridal Pixel nu este neaparat o rochie. Va invitam sa descoperiti cele 10 piese care alcatuiesc colectia. Nu ne-am droit sa socam si nici macar sa surprindem. Ne-am dorit sa putem oferi o varianta adaptata catorva dintre gusturile femeilor care poarta Iulia Sasu. Astfel, veti regasi rochia clasica, voalul, capa, dar si salopete, pantaloni, topuri.

Colectia va fi oficial lansata in cursul lunii noiembrie, iar rochiile de mireasa pentru 2018 vor putea fi comandate si online, pe www.iuliasasu.ro

Imaginea Bridal Pixel 2018 Collection este modelul Eliza Ancau, Miss Global Charity Queen 2017.