Despre mine 2017-10-23T18:24:13+00:00

By Iulia Sasu este un proiect la care visez, fara sa-i fi stiut deznodamantul, inca de cand mama (croitoreasa familiei noastre) imi spunea ca sunt un dezastru, pentru că ii distrugeam toate tiparele. Peste ani, cu prima masină de cusut, am pus bazele a ceea ce inseamna acum prioritatea mea #1!

Munca si implicarea mi-au adus premii, aparitii in media, participari la targuri si evenimente, caritabile sau comerciale. M-a felicitat si premiat Catalin Botezatu, iar Delia Matache a avut incredere sa imbrace o rochie Iulia Sasu la unul dintre cele mai mari concerte din tara. Ma bucura si ma mandresc cu fiecare moment. Totusi…

Astazi, cel mai important pentru mine este cand, o rochie pe care o asez pe umeras, dupa ce i-am cusut eticheta si am calcat-o atent, gata de pus in husa si de predat tie imi inseamna un zambet larg, 2 ochi uimiti si o imbratisare. Da… e momentul in care stiu ca a meritat fiecare fiecare emotie, fiecare intepatura si fiecare material stricat. E rochia ta, purtată, apreciata, care iti spune povestea. Iti multumesc!
Munca mea…

Este despre diversitate. Imi place sa ma joc. Cu texturi, cu nuante, cu forme. Hainele mele sunt facute pentru tine si apelez la orice combinatie poate sa redea cat mai bine o identitate. Imi place sa descopar povestea clientei mele, povestea ta, ca sa o pot transpune in produsul pe care il creez pentru tine.

Este despre unicitate. Imi place sa iti ofer o haina pe care nu o mai are nicio alta femeie din lume. Desi mereu va respecta linia colectiei si nu voi refuza bucuria unei cliente care mi-a vazut rochia si si-o doreste, orice noua creatie by Sasu va fi despre tine, cu un punct distinct, care sa te reprezinte pe tine si numai pe tine.

 

Este despre echilibru. Imi place sa armonizez contrastele intre ele. Da, se spune ca femeile sunt capricioase. Eu mi-o asum. Clientele mele si-o asuma. Pentru asta, vei vedea corpuri si zambete delicate sub croiuri uneori brute sau trasaturi proeminente, perfect egal de frumoase cu primele, acoperite de haine diafane. Pentru ca hainele ne completeaza, iar look-ul este ingredient principal in reteta care ne contureaza personalitatea. Asa va fi si rochia ta.

Este despre femeia puternica. Imi place sa te ajut sa arati lumii cat de capabila esti. Poate ca vine dintr-o nevoie personala, pe care o impartasesc automat… Da, sunt o feminista. Nu in ultimul rand, prin hainele pe care le desenez si creez pentur tine, vreau sa aratam celor care te privesc ca esti ferma, increzatoare in tine, luptatoate, frumoasa. Invingatoare! Poti purta o rochie vaporoasa sau o salopeta simpla. Poti purta roz sau poti purta negru. Poti purta matase sau poti purta un sac de canepa. Esti o femeie puternica, o stii si acum o vor sti si ei, pentru ca ceea ce porti, te reprezinta!

Iti multumesc pentru ca la evenimentul la care esti regina balului, subtil, pe spate, ai ales sa scrie Iulia Sasu!